Fricandó de vedella amb bolets
Ingredients per a 4 persones:
• 1 kg de vedella tallada a bistecs (llata)
• 100 g de bolets (moixernons, rovellons petits, ceps, rossinyols, etc.)
• 3 cebes
• 2 tomàquets
• 1 pastanaga
• 1 branqueta de farigola
• 1 branqueta de sajolida
• 1 branqueta de julivert
• 1 got de vi ranci
• farina
• aigua
• sal
• pebre negre
• oli d’oliva extra verge
• 1 kg de vedella tallada a bistecs (llata)
• 100 g de bolets (moixernons, rovellons petits, ceps, rossinyols, etc.)
• 3 cebes
• 2 tomàquets
• 1 pastanaga
• 1 branqueta de farigola
• 1 branqueta de sajolida
• 1 branqueta de julivert
• 1 got de vi ranci
• farina
• aigua
• sal
• pebre negre
• oli d’oliva extra verge
Preparació:
Netegeu els bolets. Salteu-los amb una mica d’oli i reserveu-los. Salpebreu, enfarineu i fregiu els bistecs amb oli. Reserveu-los. En el mateix oli, sofregiu-hi les verdures pelades i tallades a daus mitjans. A mitja cocció, afegiu-hi les herbes, i quan estigui ben escalfat afegiu-hi el vi ranci i ho deixeu reduir. Tritureu-ho. Passeu-ho per un colador xinès. Poseu la salsa resultant en una cassola amb aigua. Després, afegiu-hi la carn i poseu-ho al foc fins que la carn sigui cuita i tendra. Al final, poseu-hi els bolets i deixeu-ho acabar de coure i rectifiqueu-ho de sal.
No hay comentarios:
Publicar un comentario