Cultura

Cultura

Aldespy-Publicaciones

Aldespy-Publicaciones

11/03/2015

RESTAURANT BARDOT (Barcelona)


Restaurant Bardot, producte i estil a qualsevol hora del dia




Adreça: Carrer d' Enric Granados, 147 (Barcelona). Entre Diagonal i París.
Zona: Eixample Esquerre.




Qualsevol moment és bo per a deixar-se caure per Bardot, un fantàstic restaurant que serveix des d'esmorzars fins a copes en un estilós entorn signat per Lázaro Rosa-Violán. L'espai consta d'una zona de barra per fer tapes, un acollidor menjador amb cuina oberta i un racó per a grups. Pendent sempre del producte de temporada, la carta ofereix una excel•lent cuina de mercat basada en la tradició i executada amb creativitat.
Plats: Eriçó amb escuma trufada. Pop a la brava. Arròs vermell fumat amb llamàntol i crosta de curri suau. Cua de bou Bardot. Ceviche català de gambes i reig. Calamars farcits d'arròs Venere i verduretes. Mitjana. Caneló cruixent d'espinacs amb pinyons i beixamel de remolatxa. Truita lletja de xocolata.






Característiques: Terrassa (amb estufes), Accés minusvàlids, Música i copes, Taules rodones, Amants del vi, Després de mitjanit, Cuina Non Stop, Obert a l'agost, Obert diumenge, Apte per a celíacs, Futbol (al bar).
Menú: Menú migdia.
Grups: Per a grups, Reunió familiar, Dinars/sopars empresa, Grup d'amics, Sales privades, Sales mitjanes 20-40 (24 pax).



No hay comentarios:

Publicar un comentario