Cultura

Cultura

Aldespy-Publicaciones

Aldespy-Publicaciones

11/08/2013

FIRA ORIGENS - OLOT




Una nova edició de la Fira Orígens

La Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat se celebrarà els propers 9 i 10 de novembre al recinte firal d’Olot.

Després de l’èxit assolit a la passada edició del 2012, l’Institut Municipal de Promoció de la Ciutat d’Olot torna a promoure enguany la Fira Orígens, que tindrà lloc el 9 i 10 de novembre al recinte firal d’Olot i serà organitzada, un cop més, per l’empresa Pep Palau, von Arend & Associats.

Orígens és un esdeveniment enogastronòmic on els productors i els productes agroalimentaris de qualitat són els principals
protagonistes. Aquesta segona edició significa la consolidació de la del 2012, amb un gran èxit de públic i de participació deproductors, motiu pel qual la fira d’enguany creixerà en espai i incorporarà novetats.

L’espai firal augmenta en un 25 % respecte a l’edició anterior degut a la demanda de molts productors per ser-hi presents. Cal destacar que, en una enquesta realitzada un cop finalitzada l’edició del 2012, un 97% dels expositors va manifestar la seva intenció de participar-hi novament.

La fira tornarà a tenir 3 espais: l’Aula de Cuina on es realitzen demostracions de cuina en directe de la mà de reconeguts professionals; l’Aula de Tast on es fan els tastos i maridatges dels productes presents a la fira (ambdues gratuïtes per als visitants a la fira); i l’Aula dels Nens, l’espai dels més petits (amb un preu de 2€).

Enguany i com a novetat es crea l’espai del vi on es podrà trobar una selecció de vins catalans que els visitants podran tastar a copes adquirint tiquets a l’entrada.

El programa d’activitats es basa novament en la cuina de proximitat i en l’alta sensibilització dels cuiners envers el producte així com en l’aposta pels nous valors i per cuiners de reconegut prestigi. Els garrotxins Fina Puigdevall de Les Cols i Jordi Juncà de Ca l’Enric encapçalaran el cartell al costat de molts més ponents.

Orígens també es viurà, un cop més, a la ciutat, amb l’organització d’un seguit d’activitats paral·leles.

No hay comentarios:

Publicar un comentario