Cultura

Cultura

Aldespy-Publicaciones

Aldespy-Publicaciones

5/19/2013


1ª Festa del Vi Català a la vora del Riu




Tindrà lloc al recinte del Castell d'Amposta el proper dissabte 1 de juny
Amb l’objectiu de potenciar l’entorn de les Terres de l’Ebre, el seu paisatge, cultura i gastronomia, i alhora maridar-lo amb un dels més ferms actius de la comarca, el vi, neix la primera edició de la “Festa del Vi Català a la vora del Riu”, que tindrà lloc a Amposta el proper dissabte dia 1 de juny. El comitè organitzador pretén que aquesta mostra sigui, com diu el seu títol, “una festa on la gent de les nostres terres pugui acostar-se al món del vi d’una manera festiva i alegre”. Hi participaran cellers de les Terres de l’Ebre i de la província de Tarragona, i alhora cellers d’altres zones del principat.

A banda dels estands, la jornada acollirà activitats de tot tipus, com per exemple una exhibició castellera, presentacions de llibres, tallers per als més petits relacionats amb el món del vi o un berenar popular amb pa, vi i sucre. També hi haurà música, amb l’actuació a la tarda del grup de Rondalles ebrenc “Guardet lo contador”, i a la nit del DJ Soulet 65 i la banda Publo, al mateix recinte del Castell d’Amposta. 
Les Terres de l’Ebre, i en particular Amposta, són un centre neuràlgic en el món gastronòmic dins de la província de Tarragona. Sense ser una zona productora de vi en l’actualitat, la proximitat geogràfica amb demarcacions productores i la seva situació d’enclau turístic, fan de la vila d’Amposta un lloc ideal per a celebrar aquesta festa.

La festa està organitzada pel celler Mas de les Vinyes (Cabacés), el restaurant Entre Pa i Pa (Amposta) i La Pepa (Amposta). Compta amb el suport de l'Ajuntament d'Amposta, l'Incavi, la Diputació de Tarragona i els apartaments rurals Can Sisco.

No hay comentarios:

Publicar un comentario